Over Judith Kooijmans,
eigenaar Weblaan

MIjn naam is Judith Kooijmans

In 1969 ben ik in Delft geboren. Na de Havo en de school voor Mode en Kleding volgde ik de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening aan de Hoge School Rotterdam. Na jaren in de hulpverlening te hebben gewerkt heb ik ruim 15 jaar geleden een overstap gemaakt naar de communicatie.

Het begon met het schrijven van stukjes voor het personeelsblad waarna al gauw de hoofd- en eindredactie aan mij werd overgedragen. Met de komst van internet behoorde het opzetten van diverse intranetten tot mijn taak alsmede het onderhouden van diverse websites. Zowel het schrijven en redigeren van teksten, zoeken en plaatsen van afbeeldingen als het adviseren over navigatie zaten allemaal in mijn takenpakket.

Mijn enthousiasme resulteerde in het volgen van diverse cursussen en de HBO studie Digitale Communicatie zodat ik goed weet waar ik het over heb. Ik leer snel en ben altijd bereid om nieuwe technieken aan te leren.

Sinds maart 2011 heb mijn eigen bedrijf Weblaan opgezet naast een parttime baan als communicatieadviseur.

In 2019 werd mijn interesse gewekt voor het vak van stemacteur. Ik volgde diverse cursussen en vind het ontzettend leuk om dingen in te spreken. Sinds kort is mijn demo af en gaat het grote avontuur echt beginnen.